top of page
82813755_1410788782415908_52684196407735
Space%20Planning_edited.jpg
_edited.jpg

Despre

Gabriela Lopătaru Design Studio este un birou de arhitectură de interior și design specializat în proiecte rezidențiale, comerciale și corporate. Cu o echipă dinamică și pasionată și cu o permanentă dorință de evoluare și perfecționare, ne propunem să abordăm fiecare proiect în spiritul unei noi provocări. 

Urmărim ca prin proiectele noastre să creăm experiențe multi-senzoriale, amenajări ce se pliază pe unicitatea fiecărui spațiu și soluții de design care au scopul de a oferi un răspuns atât cerințelor ce țin de functionalitate cât și nevoilor personale ale beneficiarului final. 

Servicii

Design interior
Mobilier personalizat

Pentru o utilizare cât mai bună din punct de vedere estetic și funcțional a spațiilor pe care le amenajăm, realizăm împreună cu partenerii noștri piese de mobilier adaptate fiecărui proiect. 

Combinând cu grijă lumini, umbre, texturi, materiale și culori, creăm spații adaptate cerințelor clienților și beneficiarilor noștri, spații care inspiră prin unitatea, serenitatea și echilibrul ce le definesc.

Management proiect

Deoarece ne dorim ca planurile noastre să fie transpuse de pe hartie in realitate cu cea mai mare acuratețe, tratăm cu responsabilitate urmărirea constantă a lucrărilor de șantier și coordonarea echipelor specializate implicate, astfel încât rezultatul final să fie peste așteptări.

Amenajari exterioare

Ne petrecem afară mare parte din timp, prin urmare considerăm că avem nevoie să acordăm amenajărilor exterioare atenția cuvenită. Realizăm proiecte complete atat pentru zonele private, cat si pentru cele publice. 

Consultanță in achiziții

Fiecare amenajare este unică așadar selectăm cu atenție cele mai potrivite finisaje, obiecte de decor, corpuri de iluminat și accesorii, ținând cont de conceptul și bugetul fiecărui proiect.

Branding

Cu pasiune pentru marketing si design grafic, ne ocupăm de aspectul cu cea mai mare importanță in procesul de creare a identității vizuale a unui brand: logo-ul.  

bottom of page